Invisalign

invisalignΜια μέθοδος πραγματικά αόρατη είναι το Invisalign που εφαρμόζεται στην Αμερική πάνω από 15 χρόνια και πλέον έχει εκτεταμένη εφαρμογή παγκοσμίως, γιατί με τις συνεχείς βελτιώσεις του μπορεί πια να θεραπεύσει ένα ευρύτερο φάσμα ορθοδοντικών προβλημάτων.
Πρόκειται για διαφανείς νάρθηκες που αλλάζονται κάθε δυο βδομάδες και ισιώνουν σταδιακά τα δόντια, διορθώνοντας ταυτόχρονα και άλλα προβλήματα σύγκλεισης, σύμφωνα με το σχέδιο θεραπείας που έχει αποστείλει ο ορθοδοντικός στο εργαστήριο κατασκευής τους στην Αμερική. Βασικό πλεονέκτημα είναι ότι δε φαίνονται και δεν ενοχλούν! Παράλληλα, ο ασθενής αφαιρεί τους νάρθηκες για να φάει και να βουρτσίσει τα δόντια του, οπότε δεν έχει καθόλου προβλήματα με το φαγητό ενώ κάνει και μια τέλεια στοματική υγιεινή.
Η μέθοδος έχει ορισμένους περιορισμούς και δεν ενδείκνυται σε ορισμένες περιπτώσεις ,όπως σκελετικά προβλήματα, σοβαρά προβλήματα σύγκλεισης ή όταν χρειάζονται οπωσδήποτε εξαγωγές. Με την κλινική εξέταση και τις ακτινογραφίες του ασθενή μπορούμε να αποφασίσουμε εάν το Invisalign θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα για το συγκεκριμένο ασθενή και να τον ενημερώσουμε λεπτομερώς για τη διαδικασία, το χρόνο και το κόστος αυτής της επιλογής. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο www.invisalign.com ή στο www.invisalign.eu

Λευκά πορσελάνινα σιδεράκια

whitebracesΟ μεγαλύτερος αριθμός ενηλίκων επιλέγουν να κάνουν ορθοδοντική με λευκά «σιδεράκια» , τα οποία κατασκευάζονται από πορσελάνη. Το χρώμα τους είναι σχεδόν ίδιο με αυτό της φυσικής αδαμαντίνης, οπότε φαίνονται ελάχιστα πάνω στα δόντια και δεν αλλάζουν χρώμα ακόμα και αν οι ασθενείς είναι καπνιστές!
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους ασθενείς που το επιθυμούν και αποτελούν την πιο αξιόπιστη και σχετικά οικονομική λύση με άριστα αποτελέσματα.
Λευκά σιδεράκια υπάρχουν πολλών ειδών, τόσο πλαστικά όσο και πορσελάνινα (κεραμικά). Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά λευκά σιδεράκια από πορσελάνη υψηλής αισθητικής και αντοχής, ώστε να προσομοιάζουν πολύ το χρώμα των δοντιών, να μην αλλοιώνεται το χρώμα τους από χρωστικές με το πέρασμα του χρόνου και να αντέχουν τις ορθοδοντικές δυνάμεις ακόμα και στα πιο απαιτητικά περιστατικά.

Γλωσσικά σιδεράκια

incognitoΜια εξαιρετικά αισθητική λύση είναι τα γλωσσικά σιδεράκια (που τα κολλάμε στην πίσω επιφάνεια των δοντιών). Είναι εντελώς αόρατα και ενδείκνυνται σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις (ακόμα και σε περιπτώσεις εξαγωγών).
Υπάρχουν πολλά διαφορετικά γλωσσικά σιδεράκια και για την τοποθέτηση τους είναι απαραίτητη η συνεργασία του ορθοδοντικού με εξειδικευμένο εργαστήριο, γιατί δεν μπορούν να τοποθετηθούν απευθείας στα δόντια όπως γίνεται με τα κλασσικά σιδεράκια. Λόγω της παρεμβολής του εργαστηρίου το κόστος για τα γλωσσικά σιδεράκια είναι μεγαλύτερο από τα πορσελάνινα.
Πάντως ανάλογα με τη δυσκολία της περίπτωσης και τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ασθενή, μπορούμε να του προτείνουμε μια λύση με γλωσσικά σιδεράκια, ξεκινώντας από τα πιο απλά και οικονομικά για εύκολες περιπτώσεις με λίγο στραβά μπροστινά δόντια, μέχρι τα πλέον εξελιγμένα τεχνολογικά, τα οποία κατασκευάζονται ειδικά για το κάθε δόντι του συγκεκριμένου ασθενή, προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή άνεση και αποτελεσματικότητα ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις. Τα εξατομικευμένα αυτά γλωσσικά σιδεράκια κατασκευάζονται σε εργαστήριο της Γερμανίας και της Αμερικής και ονομάζονται αντίστοιχα Incognito και iBraces . Περισσότερες πληροφορίες για τα συστήματα αυτά μπορείτε να βρείτε στα links: www.lingualtechnik.de και www.ibraces.com

Τελευταία Νέα

  • I'm a dance teacher and my students put a smile on my face every day!

    Heather H.
  • My family, orthodontist, and horses make me smile.

    Makayla W.

Το ιατρείο

Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή από τις 14:00-21:00

  • Διεύθυνση: Ποσειδώνος 14, Βούλα
  • Τηλ: 2108992130
  • Email: info@inglezos.com

Τελευταία Νέα

Δραστηριότητες

Άρθρα

Copyright © 2015 Inglezos. All right Reserved.Powered & Hosted by Web Art Design